HIGH PERFORMANCE

We zijn zeer gedreven critici; technologische flexibiliteit en innovatie, gecombineerd met een gestroomlijnde organisatie, vormen de basis voor onze unieke, krachtige, no-nonsense cultuur.

TECHNOLOGY MATTERS

We investeren voortdurend in kennis, mensen en apparatuur. We gebruiken geavanceerde technische systemen waarvan onze klanten kunnen profiteren. State-of-the-art infrastructuur vermindert de zorgen en verhoogt de operationele kracht van onze klanten.

UW SUCCES IS ONS SUCCES

We werken samen met onze klanten om de beste technologische oplossingen te bouwen waarbij de zakelijke doelstellingen van onze klanten altijd op de eerste plaats komen. Onze unieke combinatie van stabiliteit en innovatie zorgt ervoor dat klanten optimaal profiteren van de aanpak en oplossingen die wij bieden.

PERSOONLIJKE AANDACHT

We werken hard, met passie en doorzettingsvermogen en zijn altijd direct te bereiken. Onze technici zijn altijd telefonisch bereikbaar; we proberen onpersoonlijke communicatie te vermijden en zijn eerlijk en rechtvaardig in onze manier van werken.

WIJ SPREKEN DUIDELIJKE TAAL

Internet en ICT zaken zijn soms erg ingewikkeld zijn om te begrijpen. Omdat we ons blijven ontwikkelen en we blijven leren, weten we waar alles over gaat. We kunnen gecompliceerde oplossingen in simepele taal uitleggen, zodat u samen met ons de juiste beslissingen kunt nemen voor uw situatie.

WE HOUDEN VAN OPEN SOURCE

Sinds het begin heeft binadit open source-software gebruikt en een groot deel van zijn succes te danken aan de inspanningen van de open source-gemeenschap. Een belangrijk deel van onze servers maakt al jaren gebruik van open source software, waardoor het een essentieel onderdeel van ons bedrijf is.

Laten we eens koffie drinkenWe horen graag van u

Adres

 Seinhuiswachter 2
3034 KH, Rotterdam
Nederland
 +31 10 477 5362
 contact@binadit.com